Pozdrav z Phan Thiet - VietnamTravel

 

Další měsíc uplynul jako voda, a zase jsem na web nic nepřidal. Není za tím nic jiného než pracovní vytížení, přestavba domu, a v neposlední řadě rodina. Jednoduše řečeno, všechno je tak trochu jinak, než jsem si před několika málo měsíci představoval - a to je dobře, protože jinak by to byla nuda :).

 

Dneska ráno jsem se při stahování pošty nestačil divit - 86 emailů... . Málem jsem zapomněl, že mám narozeniny :). Děkuji za připomenutí, a zároveň bych tímto velmi rád poděkoval všem těm z Vás, kteří mi blahopřání poslali.

 

No, upřímně nevím jestli je dnešek důvodem k nějaké velké radosti, přeci jenom třicet sedm, není nic moc. Na druhou stranu nemá žádný smysl zaobírat se věkem, ale spíše tím, jak je člověk schopen užívat si každého "běžného" dne. A to se mi daří, takže budu trochu oslavovat :).

Pomalu se blíží konec prázdnin, a tím pádem se zároveň blíží i začátek mojich pracovních povinností. První týden v září se pracovně přesouvám na několik málo týdnů na sever země, a hned na to jedu s autem napříč Vietnamem. Do toho všeho práce v resortu, takže práce mám před sebou docela dost.

Když už jsem se zmínil o resortu, bylo by možná dobré, zmínit se o který konkrétní resort se jedná. Slíbil jsem to sice téměř před měsícem, ale to by nebyl Vietnam, aby nebylo všechno jinak.

Jedná se o tříhvězdičkový resort Doi Su, necelých 25km jižně od Phan Thiet 

 

Resort Doi Su.

 

Pracoval jsem na novém webu, a proto jsem nechtěl vycházet s informacemi dříve, než budou stránky hotové. Jenže to bych musel čekat ještě dlouho, protože dodnes nemám k dispozici textové a další podklady. Nicméně grafická podoba, a logika celého webu je hotová (a to včetně šesti jazykových mutací, několika málo fotografií a prezentačního videa).

 

Až budeme mít všechno ucelené, tak se budu k resortu podrobněji několikrát vracet v samostatných článcích.

Myslím si, že pro dnešek bude stačit, když přidám několik málo fotografií z rekonstrukce mého domu.

 

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

 

9

 

 

10

 

 

11

 

 

12

 

 

13